Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner

Haziran 15, 2015

Merhaba! Bugün sizlere son zamanlarda kullanmış olduğum Maybelline'in Jel Eyeliner'in den bahsedeceğim. Yıllarca kalem form'da eyeliner kullanmış birisi olarak ilk defa Jel eyeliner denedim. Buda Maybelline ile ilk oldu. 

Ürün nasıl? Gerçekten 24 saat kalıcılığı var mı? Sürümü kolay mı? Bunlardan bahsedeceğim.



Ürün cam kavanoz içerisinde ve oldukça kullanışlı. Ben büyük umutlar ile almadım bu ürünü, çünkü eyeliner konusunda her zaman hayallerim suya düşmüştür. Akma, renginde solma gibi bir çok problem yaşadım kullandığım ürünlerde. Fakat bu üründe bu sorunu yaşamadığım için çok mutluyum. Ürünün yanında bir de çift taraflı fırçası mevcut. Fırçadan söz etmeden önce ürün ile ilgili övgülerimi bahsetmeden geçemeyeceğim. 

Yapısı oldukça yumuşak ve sürümü bir o kadar basit. 24 Saat kalıyor mu kalmıyor mu hala emin değilim fakat gün içerisinde hiç bir şekilde rengin de solma , akma gibi problemlerle karşılaşmadım. Buda benim için oldukça güzel. Sürekli aynada kontrol etmemi gerektiren bir durum yok...

Bende ki rengi 01-Black... Yanlış hatırlamıyorsam iki çeşidi daha vardı Mavi ve Kahverengi. Şimdi gelelim fırçasına.


Ben fırçanın bu ince uçlu bölümü ile uyguluyorum. Sürümü daha kolay, uygulaması daha kolay.Sonucu bir o kadar şahane.


Bu fırça yapısı ise daha kalın. Ben bununla uyguladığım da sonucunu sevmedim , daha çok dağıtmak için kullanılabilir diye düşünüyorum.


Sağ tarafta görmüş olduğunuz uygulama ince uçlu fırçası sol tarafta görmüş olduğunuz uygulama ise kalın uçlu fırça ile uygulanmıştır. Sonuç bu şekilde.



 Sanırım bittikçe satın alacağım bir ürün artık. Bu ürünün normal fiyatı 25tl. civarıydı. Ben indirimde satın aldım. İndirimli,indirimsiz bence oldukça uygun fiyatlı bir ürün. İşte böyle. Güzellikle kalın :*

Instagram: @makeupeg1
YouTube: MakeupEg

You Might Also Like

1 yorum

  1. Merhaba ! Blogumda `Bloglar arasi dayanisma etkinligi` ni baslattim. Katiliminiz, ben ve benim gibi arkadaslar icin cok onemli. Davetimi kabul edersen cok sevinirim. Sevgiler izmirleydisi :)

    YanıtlaSil

Youtube

INSTAGRAM