Nature&Beauty Cilt Bakım Seti | İlk İzlenimlerim!

Ocak 02, 2017

Merhaba! Bugün sizlere Nature&Beauty markasının cilt bakım seti hakkında ilk izlenimlerimden ve bende ki etkileri üzerinden bahsedeceğim.
       Nature&Beauty Cilt Bakım Seti; Doğal minerallerden oluşan maske,tonik ve nemlendirici'den                   oluşmaktadır.İlk olarak ürünlerden daha sonra deneyimlerimden bahsedeyim sizlere; 



 Ürünlerin vaadetleri; 

  • Düzenli kullanımda ciltteki sivilceleri yok eder,yeni sivilce oluşumunu engeller.Ciltteki sivilce kaynaklı kızarıklıkların daha kısa sürede ortadan kalkmasını sağlar.
  • Yüzde oluşan Siyah noktaları ve lekeleri yok eder.
  • Cildi sıkılaştırır,cildin deri dokusunu güçlendirir ve kırışıkları önler.
  • Ciltteki gözenekleri açarak cildin nefes almasını sağlar.
  • Yüzdeki yorgunluğu ve negatifliği alır.
  • Uygulanan bölgede mikrop oluşumunu azaltarak cilt sorunlarını genel anlamda yok etmeye yardımcı olur.
  • Sivilce izi,yara izi,doğum lekesi ve aşırı kilo değişimi sonucu,deride oluşan izlerin yok edilmesine yardımcı olur.
  • Sedef,Egzama,Mantar gibi cilt hastalıklarının etkisinin giderilmesine yardımcı olur.


Nature&Beauty Doğal Cilt Bakım Maskesi 


Cilt bakım rutinime her zaman maske ile başlıyorum. Bu maskenin gramajının büyük olmasıyla birlikte kokusu harika. Ne çok keskin ne çok baskın,fakat koku hassasiyetiniz varsa çok olmayacak şekilde biraz rahatsız edebilir. İçeriğinden bahsedecek olursak hepsini tek tek araştırdım ve cilde zarar verebilecek herhangi bir madde bulamadım,bu açıdan rahatça cildime uyguladım.Ürünün vaatlerinden bahsetmişken sıra geldi bendeki etkilerine,öncelikle çok kolay uygulanabilen zahmetsiz bir maske. Uyguladıktan sonra 10 ile 20 dakika arası cildinizde bekletmeniz gerektiği söyleniyor fakat! benim cildim Kuru/Hassas olduğu halde 10.dakikada kaşıntı ve yanma hissi başladı. 
Daha önceden farklı bir markanın farklı bir maskesinde bu tecrübeyi yaşadığım için biraz daha cildimde beklettim ve daha sonra temizledim. Sonucunda ise beni Instagram ve Snapchat üzerinden takip edenlerin bildiği gibi cildimde aşırı kızarma oluştu. 
Başarılı bir maskenin cilde kızarıklık bıraktığını duydum,fakat ne kadar doğru tartışılır.
Cildimde egzama rahatsızlığı olduğu için özellikle denemeye devam edeceğim bir maske olucak.


Bilindiği üzere Yeşil Kil Maskeleri daha çok Yağlı/Karma ciltler için uygunken Beyaz Kil maskeleri daha çok Normal/Kuru cilt tipleri için uygun.Bu yüzden eğer yağlı ciltliyseniz bu maskeyi seveceksinizdir, Kuru/Hassas cilt tiplerine sahip kişilerin ise en fazla 5 ila 7 dakika ciltlerinde bekletmelerini tavsiye ederim. 

   Maskeyi uyguladıktan sonra sıra geldi Tonik ile açılan gözenekleri sıkılaştırmaya ;

Nature&Beauty Cilt Temizleyici Tonik

Maske sonrası açılmış gözeneklerin içerisine yağ,kir dolmaması için mutlaka bir tonikle gözenekleri sıkılaştırmak şart.Bu tonik ise hem açılmış gözenekleri sıkılaştırıyor hemde ekstra gözenekleri temizliyor. Benim özellikle dikkatimi çeken nokta ise üründen bir miktar pamuğa döküp burun çevreme ve gözeneklerime uyguladığımda hem gözeneklerimin görünümünü ve siyah noktalarımın görünümünü bir miktar azalttığını fark ettim. 


Sıra geldi nemlendirici uygulamaya. Nemlendirici için özellikle belirtilen ;
  • Ciltteki olumsuz görüntüye sebep olabilecek akne, sivilce, siyah leke gibi etkenlerin kapatılması ve zaman içinde yok olmasına yardımcı olur.

Cilt Destekleyici Krem

Tonikte olduğu gibi bu üründe pompalı bir ambalaja sahip.Bu açıdan sevdim çünkü,hem hijyenik hem daha pratik,fakat başlık bazen tıkanabiliyor.


Oldukça yoğun kıvamlı ve bu set içerisinde beni en çok memnun eden ürün olduğunu söyleyebilirim.
 Ürün nem bombası,fakat uyguladıktan kısa bir süre sonra hemen emiliyor.Özellikle yağlı ciltlerin bile                                     sevebileceğini düşündüğüm bir nemlendirici.



 Kısaca özet geçmem gerekirse bu set içerisinde maskenin cildimi yakmasını pek beğenmedim,ama verdiği etki oldukça başarılı. Diğer denemelerimde maskeyi cildimde 5 dakika bekleteceğim. 
Nemlendiricinin verdiği neme bayıldım,kolay emilebiliyor ve yoğun bir kıvam olmasına rağmen yağlı his bırakmıyor.
Tonik ise gözeneklerimde bıraktığı etkiyi oldukça başarılı buldum.

GÜNCELLEME : Bugün ayın 27'si ve haftada bir kullandığım maske siyah noktalarımı gözle görülür bir şekilde azalttı.Normalde siyah burun bandı kullandıktan bir gün sonra tekrar çıkıyordu fakat bu maskede siyah noktalarımı azalttığını fark ettim.
Cildimi yakmaması için 5 ila 10 dakika beklettim.

Umarım sizler için yararlı bir paylaşım olmuştur,elimden geldiğince bütün detaylara yer vermeye çalıştım.
Bana sorularınızı yorum olarak veya Instagram hesabımdan sorabilirsiniz ! :)
Ürünü  http://naturebeauty.com.tr/ buradan inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM : @makeupbyece1
E-MAIL : makeupeg1@gmail.com

Sevgiler! <3

You Might Also Like

2 yorum

Youtube

INSTAGRAM