NYX Highlight & Contour Pro Palet

Nisan 09, 2017

Günaydın! Bugün sizlere Nyx markasının en popüler ürünlerinden olan Aydınlatıcı & Kontur Paletinden bahsedeceğim.
Makyajda çalışmayı en sevdiğim alan kesinlikle yanak bölgesi,kontur ve aydınlatıcı kullanmayı çok seviyorum.
Bu paletin içerisinde dört aydınlatıcı dört kontur olmakla birlikte toplamda sekiz adet renk bulunuyor ve bunların hepsi refill! Yani çıkartarak yerlerini değiştirebilir,bitirdiğiniz renkleri tekrar satın alabilir veya dilerseniz refill allıklar da yerleştirebilirsiniz.



Siyah klasik ve oldukça sağlam bir ambalaja sahip,bu yüzden taşımasıda bir o kadar kolay.Her toz ürünlerde olduğu gibi bu palette çok tozutuyor ve yoğun pigmentli oldukları için dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim.




Sol üst sıradan renklere bakacak olursak ;


Ice Queen: Beyaz,içerisinde sedefli ışıltılar bulunan bir aydınlatıcı. Yüzünüz de ön plana çıkartmak istediğiniz bölgelere uygulayabilirsiniz.



Soft Light : Mat aydınlatıcı,yine yüzünüzde ön plana çıkartmak istediğiniz bölgeler için kullanabilir , makyajınızı sabitlemek için de kullanabilirsiniz.



Cream : Daha çok buğday ve esmer tenliler için uygun olduğunu düşünüyorum. Beyaz tenlilerde çok sarı durabilir.Bunun için Soft Light ile karıştırarakta kullanabilirsiniz.



Nectar : Altın tonlarında içerisinde ışıltı bulunan bir aydınlatıcı. Buğday,esmer tenliler için uygun olabileceğini düşünüyorum.





Alt sıradaki renkler ise ;


Tan - Toffee :  Ten renginize göre hem bronzer hemde kontur için kullanabilirsiniz.



Sculpt : Beyaz tenliler için ideal bir renk olduğunu düşünüyorum.



Hollow : Paletteki en koyu kontur rengi diyebiliriz. Fakat fırçanıza çok hafif aldığınız da dengeyi yakalayabiliyorsunuz.


İşte böyle,siz bu paleti denediniz mi? Favori Nyx Ürünleriniz neler?

Sevgiler ! <3

INSTAGRAM : @Makeupbyece1
EMAIL : Makeupeg1@gmail.com

You Might Also Like

1 yorum

  1. Ne kadar güzel bir palet olmuş. Böyle istediğin gibi bir palet yapabilme şansı veren ürünleri seviyorum. Renklere bayıldım. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil

Youtube

INSTAGRAM