Hızlı Saç Uzatma Yöntemleri

Şubat 20, 2015

Herkese Merhaba , hepimizin en çok istediği şey saçlarımızın hızlı ve sağlıklı uzamasıdır. Hatta aramızdan mutlaka uzaması için hiç saçlarını kestirmeyenler bile vardır muhtemelen. Peki saçlarımızı hiç bir şekilde kestirmeden uzatabilir miyiz? Tabikide ha-yır.

Saçlar bir kadın için en önemli noktadır. Güzelliğimizi, kişiliğimizi yansıtır saçlarımız. Şimdi daha sağlıklı ve daha hızlı uzatabiliriz ondan bahsedeceğim. :)



Saçlarımızın daha sağlıklı daha hızlı uzamasını istiyorsak mutlaka 6 ile 9 hafta arasında kırıklarımızı aldırmamız gerekiyor.Böylece hem yıpranmış,kırık saçlarımızdan kurtuluyor hemde hızlı uzaması için engeli ortadan kaldırıyoruz :)

Saçlarımıza yumurta akı'nı uyguladığımız takdirde normalinden daha fazla sağlıklı saçlara kavuşuyoruz. Yapmanız gereken tek nokta yumurta akını tüm saçınızı uyguladıktan sonra streç film'e sarıp 1-2 saat beklemek. İsterseniz ılık zeytinyağı ile uygulama yaparsanız yumurta akını. Daha verimli sonuç elde edebilirsiniz...

Su içmek vücudumuza yarar vermekle kalmaz, saçlarımıza da aynı yararı verir. Günde 1,5-2 litre su içmemiz gereklidir. Sabah akşam saçları taramak hem başta ki kan akışını hızlandırır hemde saç diplerini besler. Bu şekilde de saçlarımız daha hızlı uzar.

Bunlar dışında beslenmemize de dikkat etmemiz gerekli. Sağlıksız gıdalar yerine taze sebze,meyve balık vb. saçlarımızda değişime neden olucaktır.

Bir çoğunuzun bu yöntemi bildiğini düşünüyorum. Soğan! Soğan'ı haşlayın...Soğudun da ise saçınıza suyunu uygulayın.Hem parlak hemde bakımlı saçlarınız olucak.Tamam iyi güzel ama kokusu kötü dediğinizi duyar gibiyim...Bu uygulamayı hafta sonu yapmanızda fayda var. Veya da Soğan suyunu saçınızı uyguladıktan sonra bir de şampuanlayın.

İşte hepsi bu kadar kolay ve basit. Sadece sabır ve zaman gerektirecek bir uygulama :) Sonucu düşünürsek bence değer...

Sizin saçlarınızı hızlı uzatmak için uyguladığınız yöntemler nelerdir ?

Güzellikle kalın... :*


You Might Also Like

0 yorum

Youtube

INSTAGRAM