Türk Kahvesi ile Doğal Peeling Yapımı

Şubat 20, 2015


Herkese Merhaba . :) Bir çok markanın çeşitli peeling' lerini alıyor, deniyoruz ve kimi zaman memnun dahi kalmıyoruz. Şimdi bahsedeceğim Peeling hem sağlıklı hemde güzel sonuçları elde etmemize yardımcı...
Bizim için vazgeçilmez olan Türk Kahvesi'ni daha da vazgeçilmez hale getirmek için peeling yapımından bahsedeceğim. İlk olarak şundan söz etmem gerekir ki , kahve cildi sıkılaştırdığı için cildin toparlanmasına ciddi anlamda yardımcı oluyor. Cildinizi cansız mı hissediyorsunuz? O zaman kalkın ve kendiniz az şekerli veya şekerli bir türk kahvesi yapın. Sonra arkanıza yaslanıp keyfini çıkara çıkara için o Türk Kahvesini :)

Bittikten sonra 1-2 dakikacık bekleyin ılık hale gelmesi için. Daha sonra telvesi ile tüm yüzünüze uygulayın. Hem cildinize masaj yapıyor hemde peeling uygulaması yapıyorsunuz. İkisi bir arada! Nefis bence! :) Telveler cildinizden dökülmeye başladığında artık ılık bir su ile yüzünüzü durulayabilirsiniz. İşte, yumuşacık bir cildiniz oldu artık :)

Haftada 1 veya 2 kere yapmanız yeterli olucaktır. Bu yapmış olduğunuz maske yorgun,cansız görüntünüzü hafifleticek ve düzenli yaptığınız takdirde göz altı, cilt şişkinliklerini en aza indiricektir. :)

Eğer yapan varsa aranızda, aşağıya yorum bırakabilir ..

Güzellikle kalın :*

You Might Also Like

2 yorum

  1. Ben ara sıra yapıyorum kahve telvesi ile peeling gerçekten iyi geliyor :) Teşekkürler paylaşımın için. Blogun çok güzel takibe aldım. Benim bloguma da beklerim. Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten öyle, ben teşekkür ederim yorumun için. Tabi gelirim:)

    YanıtlaSil

Youtube

INSTAGRAM