Sivilce İçin Limon Maskesi

Mart 14, 2015


Herkese Merhaba! 
Gün içerisinde stres, heyecan , yorucu işler sonucu ortaya çıkan sivilceler hepimiz için başlı başlına bir sorun haline geldi. Çoğumuz sivilcelerini kapatmak için yoğun fondotenlere, kapatıcılara yöneliyor veya sivilceleri sıkıyoruz. Bence doğru gözükse dahi yanlıştır. Sıktığınız zaman sivilcenizin daha çok yayılmasına neden oluyorsunuz. Bırakın hava alsın ve kendi kendine geçsin. Veya gece yatmadan önce sivilce ilacı, sivilce maskeleri uygulayabilirsiniz...
Ben bunun için size limon maskesini tavsiye ediyorum. Birebir çözüm diyebiliriz!


Limon antiseptik bir meyve olduğu için , ciltte hem iltihaplanmaya , hemde mikrop ve enfeksiyonlara karşı vücudu koruyor.
Tıkanmış gözenekleri açıyor
Saçta ki kepek oranını azaltır ki çoğu kişi saçlarına limon suyu uyguluyor.
Cildin parlamasına , ve kızarıklıkları yok etmesini sağlıyor.


Bu yüzden Limon Maskesi!

Limon Maskesi için; 1 adet yarım limon ve 1 yemek kaşığı toz şeker.

Hazırlanışı: Bir kabın içerisine limon suyunu iyice sıkın , ve 1 yemek kaşığı toz şekeri ilave ederek 2 dakika karıştırın. 

Uygulaması; Limon suyunu sivilcelerinizin ,siyah noktalarınızın üzerine sürün. İyice yedirmeyi unutmayın. Maskeyi uyguladıktan tam 15 dakika bekleyin. Son olarakta ılık su ile yüzünüzü yavaşca yıkayın. Hızlı ,sert bir şekilde yıkadığınız zaman etkisini alamazsınız. O yüzden yavaş yıkayın mutlaka. 
Bu maskeyi haftada yalnızca 1 kere uyguladığınız zaman sivilceleriniz yakın zamanda geçicektir. 

Güzellikle kalın. Sevgiler! :*

You Might Also Like

0 yorum

Youtube

INSTAGRAM