Rujunuzu Daha Kalıcı Nasıl Yaparsınız?

Mart 14, 2015

İyi akşamlar! 

Bu akşamın yazısı; Rujumuzu daha kalıcı nasıl yapacağımız. Özel bir davet'e veya bir akşam yemeğine gittiğimizde ya tazelemeyi unutuyoruz.Ki ilk sürdüğümüz zamanki canlılık belli bir zaman sonra azalmaya başlıyor...Aslında yöntem oldukça basit, yapacağınız işlem yalnızca bir-iki dakika.
İlk olarak rujunuzu uygulamadan önce dudaklarınızı çerçeveleyin, ve aynı şekilde dudaklarınızın içine de uygulayın. Sonuç tıpkı ruj gibi aslında, fakat biz bunu daha parlak ve canlı göstermek istiyoruz. Bu yüzden bir dudak fırçası yardımı ile rujunuzu uygulayın. Bunu fırça kullanmadan da uygulayabilirsiniz. Fakat fırça ile kalıcığı bir tık daha artıcaktır.  Yalnız söylemem gereken ufak bir uyarı var. Dudaklarınızı ileri geri yapmayın, böylelikle kalıcığı azaltırsınız.






En son uygulama benim en sevdiğim uygulamalardan bir tanesidir! Pudralamak. Eğer isterseniz dudaklarınız çıplakken de uygulayabilirsiniz pudranızı. Ben rujumu sürdükten sonra uyguluyorum bu işlemi.

Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi bir kat peçeteyi dudağınızın üzerine çok bastırmadan hafif bir şekilde tutun ve pudranızı uygulayın. Böylelikle rujunuzun daha kalıcı olucaktır.
Yöntemler oldukça basit, ve uygulabilir. İyi akşamlar dilerim herkese. Güzellikle Kalın. :*

You Might Also Like

0 yorum

Youtube

INSTAGRAM