Yves Rocher Ferahlatıcı Yüz Spreyi

Mart 05, 2016






Günaydın! Bugün sizlere son zamanlarda çok sık ve severek kullandığım Yves Rocher markasına ait Ferahlatıcı Yüz Spreyi'n den bahsedeceğim.

İlk olarak içeriğinden bahsetmem gerekirse organik pembe greyfurt özleri ve organik papatya suyu bulunuyor. Paraben , alkol ve mineral yağ içermiyor. Özellikle hassas ciltlilerin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.

Ambalajı şık ve şirin bir görünüme sahip,sprey formda bir başlığı ve plastik ambalajı var. Çantaya at çık bir ürün.

İster makyaj öncesi cildinizi ferahlatmak ister makyaj sonrası cildinizde ki fazla fondoten,pudra görünümünü azaltmak için kullanabilirsiniz. Ürünün vaadi makyajı gün boyu sabitlediği ve nemlendirdiği lakin sabitleme , nemlendirme konusunda pek başarılı olduğunu söyleyemicem.

Ürünü cildinize ilk sıktığınızda keskin bir koku değil de daha doğal bir koku ile karşılaşıyorsunuz fakat tek dezavantajı bence kısa bir süre sonra bu kokunun yok oluyor olması. En azından benim gibi greyfurt kokusunu sevenlerdenseniz!


Bence her mevsimde rahatlık kullanabileceğiniz bir ürün. Ferahlatmaktan,canlı bir görünüm kazandırmaktan ziyade cildinize bence metalik makyajlar içinde biçilmiş kaftan! Fırçanıza 2-3 kez püskürttükten sonra daha ıslak ve metalik bir makyaj elde edebilirsiniz bence.

Ürün 50ml. Fakat çok bereketli olduğu söylenemez,bence en kısa zamanda daha büyük bir boyu getirtilmeli Yves Rocher duy sesimizi! :)

Yves Rocher Ferahlatıcı Yüz Spreyi'n fiyatı : 12.90tl.

Siz bu ürünü denediniz mi? Memnun musunuz? Bana yorum bırakırsanız çok memnun olurum.

Beni instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın :)

Instagram: makeupbyeg1

Sevgiler! <3

You Might Also Like

0 yorum

Youtube

INSTAGRAM