Maybelline | The Eraser Eye Kapatıcı

Ekim 03, 2016

Merhaba ! Bugün sizlere senelerdir beklediğim,en çok denemek istediğim ve sanırım Maybelline markasının en popüler olan kapatıcısından bahsetmek istiyorum.Hazır ülkemize de gelmek üzereyken sizler için fikir olur diye düşünüyorum.



Ürün ince,uzun ve şık bir ambalaja sahip.6,8ml olan bu ürün açıldıktan sonra 6 ay kadar kullanım süresi sağlıyor. Bende ki rengi Light.
Ürün alışılagelmiş kapatıcılar gibi değil,yani sünger aplikatörün hemen altında ki formu çevirdiğiniz de ürünü uygulayabiliyorsunuz. Bu açıdan her ne kadar marka açıklama yapmışta olsa pek hijyenik bulmuyorum.

Bunun çözümü olarak sünger aplikatörü yerinden çıkartarak temizlemek ve tekrar yerine koymak. Fakat her seferinde bununla uğraşmakta can sıkıcı. Bu açıdan sevmedim.



Ürünün uygulanmış hali bu şekilde,bende ki en açık renk olmasına rağmen sarı alt tonlu ve göz altlarını çok güzel bir şekilde aydınlatıyor. Fakat! kapatıcı gün içerisinde oksitlendiği için ilk uyguladığınızda ki gibi aydınlık görünümü tamamen kayboluyor.

    Çok ince fakat bir o kadar da örtücü. Göz altı morluklarınız çok yoğunsa bir corrector kullanmanız gerekebilir,fakat tek başına bile benim koyu göz altlarım da oldukça iyi duruyor. Gün içerisinde dağılma,kaşınma,hassasiyet ve dalga dalga olmadı. Çizgilere dolmasını engellemek için de transparan bir pudra uygulanması gerekebilir.

 Son olarak, akşam saatlerine doğru ürünün göz çevremi kuruttuğunu fark ettim. Bu ürünü kullanmadan önce mutlaka göz çevrenizi nemlendirmenizi tavsiye ederim.  

*Bu ürün yakın zamanda Gratis raflarında yerini alıcakmış,bilginize. 


İşte böyle,umarım yararlı bir paylaşım olmuştur sizler için.
Sevgiler! <3


Sünger aplikatörünün nasıl temizlendiğini merak ederseniz buradan izleyebilirsiniz.

Instagram : @makeupbyeg1
E-mail : makeupeg1@gmail.com

You Might Also Like

2 yorum

  1. benim çok sevdiğim bir kapatıcıydı gelmesini dört gözle bekliyorum.. ürünü sadece ban kullandığım için de aplikatör konusunda sıkıntı yaşamadım zaten onunla uygulama yapmıyorum süngere ya da fırçaya alıp öyle yapıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Ben aplikatörü yıkayıp tekrar yerleştirmeyi denedim çok iyi oldu diyebilirim. Süngerden 2 haftalık kapatıcı çıktı diyebilirim. Haftada bir denenebilir :)

    YanıtlaSil

Youtube

INSTAGRAM