Maybelline Mastercamo Renk Düzenleyici Kit | İlk İzlenimlerim

Şubat 11, 2017

Merhaba,bugün sizlere Maybelline markasının ülkemize yeni getirmiş olduğu Mastercamo isimli Renk Düzenleyici Kitinden bahsedeceğim.
Son zamanlarda çok sayıda piyasaya yeni ürünler geldi,bu palette onlardan bir tanesi.
Artık biliyorsunuzdur ki bir çok markanın bu tarz kamuflaj paleti bulunuyor,açıkçası bu ürünler benim gibi cildinde kızarıklık vb. sorun yaşayanlar için çokça tercih edilen ürünler oluyor.



 İlk etapta ürün 6gr ve açıldıktan sonra 12 ay içerisinde ürünü bitirmeniz gerektiği yazıyor.
Ambalajı klasik siyah çerçeveli,plastik ve oldukça sağlam.Sağlam dememin nedeni ise kapattığınızda o "tık" sesini duyuyorsunuz,bu yüzden bence seyahat canlısı bir ürün olabilir.

Bu ürünün 3 ayrı rengi bulunuyor.Bunlar "Light,Medium,Deep" fakat ülkemize sadece "Light" yani Açık tonu geldi.


Paletin içerisinde 3 ayrı bölüm ve toplamda 6 renk bulunuyor. Çünkü paletin esprisi "3 adımda Kusursuz bir ten" görünümü elde etmek. 

Sol Kısım : Renk düzenleyici
Orta Kısım  : Kapatıcı
Sağ Kısım : Aydınlatıcı

Renkler alt alta sıralanacak şekilde ayrılmış,yani "Correcteur Correct" kısmı Yeşil ve üzerindeki Sarı renkten oluşuyor.


 Ürün çok kremsi,ve ıslak.Yani elimi değdirdiğim an sanki içine göçücekmiş gibi hissediyorum.Ama dağıtması,uygulaması gerçekten çok kolay.
Paletin içerisinden bir fırçası çıkıyor buda bence iş görüyor,ama bana kalırsa bu tarz kamuflaj paletlerinde ürünü parmak ile ısıtıp o şekilde uygulamanız hem daha kapatıcılık sağlar hemde daha iyi nüfuz eder cildinize.

Son zamanlarda rahatsızlığımdan dolayı oldukça yoğun sivilce çıkartıyorum.Bu sebeple ürünün kapatıcılığı ve duruşu nasıl çok daha rahat anlaşılıyor.Ben cildime nemlendirici sürmeden uyguladım ürünü.Sonucu görselde ki gibi.
Sadece fırça ile ürünü bırakıp parmaklarım ile yedirdim.Yine aynı paletteki iki kapatıcı rengini karıştırıp uyguladım,ve gerçekten kapatıcılığından memnun kaldım.

 Bu sefer çene bölgemdeki kızarıklıkları kapatmak için sadece parmaklarım ile uygulama yaptım,böylelikle ürünün daha yoğun cildime nüfus ettiğini fark ettim.Yine aynı şekilde iki kapatıcı rengi karıştırıp uyguladım.



Ürünün renkleri yukarı gördüğünüz gibi.
İlk izlenimlerim olarak paleti beğendim.Özellikle aydınlatıcı bölümünde bulunan üstteki rengi elmacık kemiklerime uyguladığımda çok güzel ve net bir şekilde boyutlandırdığını fark ettim.
Kapatıcılığınıda beğendim,fakat kalıcığı konusunda şuan bir fikrim yok. 

Hazır her yerde 14 şubat indirimi bulunuyorken,Maybelline standı olan yerlere bakabilirsiniz.
Benim ilk izlenimlerim bu şekildeydi,kullanmaya devam ettikçe detaylı düşüncelerimi Instagram hesabımda paylaşıyor olacağım.

Ürünün indirimli fiyatı : 25tl

Eğer takip etmiyorsanız ve yeni yazılarımdan haberdar olmak için lütfen Blogumu ve Instagram hesabımı takibe alın.
Sevgiler! 

Instagram : @makeupbyece1
Email : makeupeg1@gmail.com
Pinterest: @makeupeg1
Youtube : MakeupbyEce
Twitter:: @makeupbyece

You Might Also Like

4 yorum

  1. gerçekten kapatıcılığı başarılıymış aklımda olsun bu palet güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,bende çok beğendim paleti aslında.
      Umarım sende denersin,paylaşımını bekliyorum..
      Teşekkürler <3 :)

      Sil
  2. Bir kamuflaj paleti almayı istiyorum.sizce flormar mı,maybelline mi,lorealin yeni çıkan paleti mi yoksa sleekin yeni çıkanımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar ve Maybelline dışında kamuflaj paleti denemedim,bence ikiside başarılı ürünler.Birbirinden ayıran belirgin bir özellik ben fark edemedim.En fazla diyebileceğim flormar biraz daha yumuşak kalıyor Maybelline :)

      Sil

Youtube

INSTAGRAM