Benefit Do The Hoola Set

Mart 23, 2016



 Merhaba! Bugün sizler Benefit markasına ait Do The Hoola Set'inden bahsedeceğim. Biliyorsunuz ki Benefit ürünleri tek başına oldukça masraflı olabiliyor. Bu gibi setler denemek istediğimiz ürünleri tek ürün fiyatına denememizi sağlıyor ve seyahat kullanımları için ideal oluyor. Şimdi dönüyorum setin detaylarına...


Hoola Likit Bronzer 

Hoola Likit Bronzer,içerisinde ışıltı ve sim bulunmayan kızıllık kulunan bir bronzer. Toz pudra ile bence uzaktan yakından alakaları yok. Kızıllık sevenlerin tercih edebileceği fakat kontür yapmak amacında olanların seveceğini düşünmediğim bir bronzer.Yine de iş görüyor ve kullanışlı.




Hoola LipGloss

Ben dudak parlatıcı kullanmayı seven birisi değilim,dudakta ki duruşlarını vs. beğenmiyorum. Hoola dudak parlatıcısı ise dudaklara hafif kahvelik veren,tek başına kullanım da hafif dolgunluk sağlayan bir ürün. Belki rujunuzun üzerine uyguladığınız da güzel olabilir lakin ben ne yapısını ne kokusunu beğenebildim.Pek ilgimi çeken bir ürün olmadı.


Benebalm 

Hem dudaklarımı nemlendirsin, hem de hafif renk versin yaz kış kullanayım diyorsanız Benebalm tam sizlik bir ürün! Vermiş olduğu renkten,dudaklarımı nemlendirmesinden oldukça memnunum.Dudakları iyileştirmiyor ki böyle bir vaadi yok bunun bilincinde satın almanızı öneririm.


Hoola Bronzer

Ve son olarak bence bu setin Yıldızı Hoola Bronzer. Yanında mini kontür fırçası ile gelen Hoola Bronzer Vlogger/Blogger camiasında ne kadar övüldüyse o kadar hak ediyor diyebilirim. Ne özelliği var derseniz eğer, kontür,geçiş,dudakları dolgun göstermek vb. rahatlıkla kullanabileceğiniz bir bronzer. İçerisin de ışıltı,sim ve kızıllık bulunmuyor. Sıcak kahve mat bir bronzer. 
Ve bence bu bronzer her ten için uygun. Bittikten sonra büyük boyuna geçeceğim.



Fotoğraflamayı unuttuğum set içerisinde olan They're Real maskarasının detaylı yazısını okumak için buraya göz atabilirsiniz. 

Umarım yararlı olmuştur sizler için.

Bana @makeupbyeg1 sayfasından ulaşabilirsiniz.

Sevgiler!

You Might Also Like

2 yorum

  1. Fotograflarini ve yazini cok begendim canim. Blogunu yeni kesfettim ve hemen tskibe aldim. Benim bloguma da beklerim ☺

    YanıtlaSil
  2. Fotograflarini ve yazini cok begendim canim. Blogunu yeni kesfettim ve hemen tskibe aldim. Benim bloguma da beklerim ☺

    YanıtlaSil

Youtube

INSTAGRAM