Pastel Nude Far Paleti

Mart 08, 2016

Günaydın! Bugün sizlere Pastel markasının Nude Far Paletin'den bahsedeceğim. Biliyorsunuz ki Pastel markası son dönemde epey popüler bir marka olmasından ziyade yeni ürünleri bence çok başarılı,bunlardan bir tanesi de bu far paleti. Şimdi detaylarına geçelim paletin.


Öncelikle dış ambalajından bahsetmek istiyorum, bence oldukça şık bir tasarıma sahip.Aynı zamanda epey sağlam bu yüzden seyahatlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Farların her biri 3gr.Bu yüzden bereketli olması beni daha çok sevindirdi.Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi 8 adet far mevcut üst sıradakiler tamamen mat alt sıradakiler ise ışıltılı ve simli farlardan oluşuyor. Üst sırada ki Kahve,Gül Kurusu ve Şeftali rengi karıştırma işlemi için ideal. 

Alt sırada ki ışıltılı ve simli farlar ise gece ve gündüz için rahatlıkla kullanılabilir olduğunu düşünüyorum,pigmentasyonlarını sevdim yapılarının yumuşak ve kolay dağılıyor olması daha güzel. Benim dikkatimi çeken bir diğer özelliği ise aşırı derece de tozutmuyor olmaları The Balm markasının meşhur farları ile kıyaslandığında evet Pastel daha az tozutuyor diyebilirim.

Paletin içerisinden bir adet fırça çıkıyor bir tarafı sünger aplikatör bir tarafı küçük yassı fırça,fakat ben onu fotoğrafa dahil etmeyi unuttum. Ama bana göre kullanışlı bir fırça.
Pastel Nude Far Paleti'nin swatchları bu şekilde. Makinemin odaklama sorunundan dolayı net değil fotoğraf lakin soldan sağa üst ve alt sıra olmak üzere ilerliyor. 

Detaylı swatchları için internetten aratabilirsiniz. :)

Siz bu palet'ten memnun musunuz? Yorumlarını bekliyorum.

Bu paletin fiyatı indirimli :20tl
İndirimsiz: 26tl

Beni Instagram üzerinden takip etmeyi unutmayın @makeupbyeg1

Sevgiler!<3



You Might Also Like

2 yorum

  1. Renkler çok hoşuma gidiyor almayı düşündüğüm paletlerden. Teşekkürler paylaşımın için. Sevgiler ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
  2. bende almayı düşünüyorum ama evde paletler gitgide artıyor ve aldıkça içindekiler bitmeyecek.
    son kullanma tarihinde çöpü boylayacaklar ama renkler çok güzel

    YanıtlaSil

Youtube

INSTAGRAM