Örümcek Ağı Kırışıklık Kremi

Nisan 07, 2016

Merhaba! Bugün sizlere son zamanlarda oldukça yaygınlaşan Örümcek Ağı Kremi Nedir? Ne İşe Yarar ? Etkileri Nelerdir? bunlardan bahsetmek istiyorum...




Öncelikle Örümcek Ağı Kremini Op.Dr. Bülent Cihantimur ve ekibi tarafından
geliştirildiğini,içerisinde herhangi bir örümcek bulunmadığını sadece örümcek ağına benzer bir kolojen yapı oluşturduğu için bu isimin tercih edildiğini belirtmek istiyorum.

Biliyorsunuz ki yaş ilerledikçe ciltteki nem,gerginlik hissi ve ipeksi cilt görünümü kayboluyor.Aynı zamanda hava kirliliği,sigara ve alkol kullanımı ve sağlıksız beslenme de cildin daha çabuk yıprasına ve özelliklerini kaybetmesine neden olur. Bu yüzden bu krem bence çok başarılı! 

Bu kremi Cildinde form kaybı yaşayan,İnce çizgileri ve kırışıklıkları olan,Nemsizlik,Pul pul görüntü yaşayan,Kuruluk yaşayan, Hamile ve Emziren kadınların ve en önemlisi Günlük olarak kullanılabilecek bir Anti-Aging krem ayanlar kullanabilir.



Örümcek Ağı Kremi'ni sadece "Kırışıklık Kremi" için kullanmaktan ziyade Göz Çevresi,Tüm yüz ve boyun bölgesi içinde kullanılabilir. Tek bir krem ile bir çok sorun da böylelikle ortadan kalkmış oluyor. Örümcek Ağı Kreminde ki formülasyonda yer alan Multivitamin Kompleksi,Daymoist, Shea
Butter, Allantoin,Provitamin B5, bitki özleri ve e vitamini ile cildin gün boyu nemlenme ihtiyacını karşılayarak ciltteki yıpratıcı etkisini azaltarak genç bir görünümü sağlar. 


Peki Bu Ürünün Vaatleri Neler?

Örümcek Ağı Kremi kominasyonu ve içeriği ile Epidermal hücrelerin yaşlanmasını geciktirip, kronik olarak yaşlanmaya karşı cilde yardımcı olur.

  • 24 saat nemlendirme sağlayarak ciltteki kuruluğun önüne geçer ve cildi dış etkenlere karşı koruyor.
  • Deri yüzeyinde Örümcek Ağına benzer bir yapı oluşturarak gerginlik sağlıyor.
  • Multi Vitamin Kompleksi ile cildi besleyip doğal bir parlaklık kazandırıyor.
  • Hücre bölünmesinin hızlanmasını destekleyip cilde dolgunluk veriyor.
  • Cildin elastikiyetini arttırarak lifing etkisi yapıyor.

Bu dort kombinasyon sayesinde ciltteki kaz ayaklarına,kuruluğa,kırışıklıklara,sarkmalara ve pul pul olmuş görüntüye son verip dış etkenlere karşı korunmayı vaadeden bir ürün.

Örümcek Ağı Kreminin içeriğine baktığımızda Paraben bulunmuyor ve 2008-2013 yılında dünyanın en iyi aktifi ödülünü alan Malus Domestica kök hücresi ve Cyclopeptide-5 bulunması Örümcek Ağı Kremini diğer kremlerden farklı kılıyor.

Tüm cilt tiplerine uygun olan Kremi sabah ve akşam olmak üzere makyajdan arınmış olan cildinize masaj yaparak uyguluyorsunuz. Ürünü düzenli olarak kullandığınız takdirde etkisini daha çabuk gösterecektir. Fakat 25 yaş ve sonrası için kullanılması öneriliyor.

Ürünü Haber bültenlerinde gördükten sonra annemin cildinde kullanıma başladık.Cildinde zaman zaman kuruluk meydana geliyor,bu açıdan cildine vermiş olduğu nem ve pul pul görünümü engellemesini çok sevdik.Sürdüğümüz andan itibaren cildinde ki parlaklık,ışıltı ve canlılık katması fark ediliyor.

Son olarak biliyorsunuz ki piyasada bir çok markanın mesela La Prairie,La Mer ve Guerlain gibi anti-aging özellikli kremleri ortalama 2000tl civarında satılmakta. 

Örümcek Ağı Kreminin fiyatı : 249tl.


Ürünü https://www.orumcekagikremi.com/siparis bölümünden sipariş edebilirsiniz.


Biz bu kremi çok sevdik. Siz bu kremi daha önce denediniz mi? Memnun musunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.


Sevgiler! :)

You Might Also Like

4 yorum

  1. kesinlikle denemek istediğim bir krem bu :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,denenmesi gereken bir ürün :)

      Sil
  2. Adsız20.4.16

    Bana da bir arkadaşım tavsiye etti, 50 yaşındaki teyzesinde oldukça etkili olmuş ama 35 yaşındayım ben de etkili olur mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok etkili bir ürün,bende annemin cildine baktığım da inanamıyorum farka. 25 yaşın üzerinde olan herkese uygun :)

      Sil

Youtube

INSTAGRAM