Uygun Fiyatlı Makyaj Önerileri! 2015

Mart 10, 2015


Herkese merhaba.Bugün sizlere temiz bir koleksiyon oluşturmak isteyenler için uygun fiyatlı ürünlerden bahsedeceğim.Makyaja yatırım yapmadan,önce iyice araştırmanızı tavsiye ederim.Piyasada pahalı/kötü uygun/harika bazında çok ürün bulunuyor.Şunu unutmayın ki fiyatı yüksek ürünler her zaman başarılı olmuyor.









Bir makyajda en önemli adım fondöten seçimidir.Ten renginizi daha açık/koyu göstermek için uyumsuz bir fondoten almanız önermiyorum,çünkü belli oluyor.Fondöten satın alırken muhakkak boyun/dekolte bölgenizde denemeniz gerekir.
Benim son zamanlarda ki favorim olan Rimmel London markasına ait Wake Me Up fondoten,eğer ışıltılı ve cildinizde ağırlık yapmayan bir fondöten arıyorsanız önerebileceğim bir üründür.SPF 15 özelliği bulunuyor.

Eğer karma/yağlı cilt tipine sahipseniz bir pudra tercih etmeniz sizin için avantajlı olucaktır,uygun fiyatlı transparan/renkli pudra için yine aynı markanın Stay Matte pudrasını öneririm.

Göz altı morlukları ile mücadele ediyorsanız L'oreal Paris markasının True Match kapatıcısı sizin için yeterli olucaktır,aşırı morluk varsa eğer altına mutlaka bir corrector kullanmanız gerekebilir.Göz altlarını inanılmaz güzel aydınlatan bir kapatıcı.Detaylı yazısı için buraya tıklayın :)


Göz makyajında eğer yeniyseniz elinizi alıştırmak adına 4/5'li far paletlerini tercih edebilirsiniz,fakat ben büyük tek bir palet almak istiyorum ve içerisinde doğal renkler bulunsun o halde The Balm Nude Tude/Nude Dude tercih edebilirsiniz.
Elimde 5'li far paleti olarak Pastel Pro Fashion bulunuyor,doğal renklerden oluşan çok sevdiğim bir far paleti,mini palet arayanlara önerebileceğim bir üründür. 



Maskarasız asla derim ve hiç düşünmeden Maybelline Rocket Volume Express & Rimmel London Extra Wow Lash Maskara derim. :) Kirpikleri ayırıyor, akma yapmıyor , kıvrım sağlıyor. Yine de ben kirpik kıvırıcısı ile kullanıyorum. Eyeliner sürmekte zorlanıyorsanız, veya bir türlü dengeleyemiyorsanız bir Dipliner alın. Çünkü dipliner' ın fırçası daha minik olduğu için kontrol tamamen sizde oluyor ve daha başarılı sonuçlar elde edebiliyorsunuz. 
Eyeliner yazısı için buraya tıklayın :)


Şimdi de kaşları doldurma zamanı! Benim favori Kaş Maskaram Rimmel London Brown This Way. Kaşlarınızın doğal durmasını istiyorsanız mutlaka bu ikiliyi seveceksinizdir. İkisi de tek başına kullanıldığında vaadettikleri çok başarılı. İlk Rimmel London Brown This Way Kaş Maskarasından başlayayım. 
Mini olmasıyla birlikte verdiği sonuç mükemmel ! Gün boyu sabitliyor,renk veriyor, ve doğal bir sonuç sağlıyor. Alix Avien Kaş kaleminde tarağı mevcut. Kaşlarınızı doldurduğunuz belli dahi değil, fakat etkisini görebiliyorsunuz. 


Gelelim Allık konusuna. Aslında ben allık insanı değilimdir, hatta hiç kullanmam denilebilir...Ama allık olarak bir şeftali bir de pembe işinizi görür. Önerebileceğim yine uygun fiyatlı Flormar'ın allıkları olucaktır. İndirim yakalarsanız The Balm FratBoy ve The Balm DownBoy allıklarda işinizi görücektir. :)


Ve son olarak dudaklarımızı belirginleştirmeye...Makyajın en son uygulanacak konusu bana göre Ruj! Kimisi ilk rujunu uygulayarak makyaja başlar o ayrı :) 
Flormar'ın ruj ve dudak kalemlerine takmış bir vaziyetteyim. Hem uygun fiyatlı hemde sonuçları beni mutlu ediyor ki duyduğum kadarıyla Wet N Wild ' da ruj konusunda oldukça başarılı... :)

Umarım yararlı bir bilgi olmuştur, güzellikle kalın. Sevgiler! :)

Eğer farklı alternatif ürün arıyorsanız sayfamda bolca ürün incelemelerim mevcut.

Lütfen yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın,hepsi benim için değerli!

BANA ULAŞIN

Instagram : @makeupbyece1
Twitter: @makeupbyece
Pinterest : @makeupeg1
E-mail : makeupeg1@gmail.com


You Might Also Like

2 yorum

  1. Faydalı bir yazı olmuş emeğine sağlık :)
    Benim bloguma da beklerim :)
    guzellikrutinim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim,tabi gelirim :)

    YanıtlaSil

Youtube

INSTAGRAM