15 Nisan Blogger Etkinliği @truestchoice

Nisan 27, 2017


Herkese Merhaba! Geçtiğimiz haftalarda sevgili @truestchoice İrem'in Blogger Etkinliğine davetliydim..Etkinliğimiz İstanbul/Bakırköy'de Dilek Pastanesinde gerçekleşti.
Ben etkinliğe geciktiğim için Curegen ve Milkshake firmasının sunumlarını kaçırdım,fakat ürünleri hakkında kısacık bilgiler vereceğim sizlere,detaylı yazılarını da daha sonra paylaşacağım muhakkak.



 İrem masalarımızı çok güzel düzenlemişti,emekleri ve ilgisi için çok teşekkür ederim.Her bir detayına ayrı bayıldım.
Yeme-içme faslı başladığında bende "Tavuk Bonfile" denedim,gerçekten sunumu ve lezzetine ba-yıl-dım.! İyi tok tuttu diyebilirim.



 Bol sohbetli,keyifli vakit geçirdikten sonra,herkes ayrılmaya başladı bizde Mekanın bahçesinde kahve keyfi yapmaya devam ettik.Çok mutlu olduğum,harika saatler geçirdiğim bir gün oldu.





Şimdi sıra geldi sponsorlarımıza,içlerinde çoğu firma ile bende ilk defa tanışma fırsatı yakaladım açıkcası.Hepsine detaylı bakalım.


Yves Rocher firması Normal saç tiplerine uygun parlaklık veren bu şampuanını göndermiş.Ürünün içerisinde organik sefa çiçeği bulunuyormuş,bu sayede saçlar daha parlak ve yumuşak görünüme kavuşuyormuş.
Yves Rocher firmasına çok teşekkür ederim bu güzel ürünü için.


Bebak firmasını duymayan kalmamıştır herhalde ? Bizlere mini boy iki adet Güneş bakım Sütü göndermiş,Biri Kakaolu biri Havuç Özlü.Denemek için sabırsızlanıyorum.
Bebak firmasına çok teşekkür ederim.


Dermokil ürünlerini duydum ama bu zamana kadar deneme fırsatım olmamıştı,bu set sayesinde ürünleri hakkında fikir sahibi olabileceğim.Setin içerisinde ;
El Kremi-Kil Maskesi-Şampuan-Yüz Temizleme Jeli ve Diş macunu bulunuyor.
Bu güzel ürünleri için Dermokil firmasına çok teşekkür ederim.

 Uber Kozmetik ürünlerinin güzelliğine bakar mısınız ? Ambalajlarına bayıldım gerçekten.Bize gönderdikleri ürünler; Dudak Kremi -Krem Parfüm - Krem Kolonya - Çilek Özlü El Kremi - Güneş Kremi - El & Ayak Peelingi.

İlk denediğim ürün Çilek Özlü El Kremi oldu,gerçekten beğenmedim çünkü içerisinde sim veya ışıltı bulunuyor,bu açıdan sevmedim.Fakat denediğim El&Ayak peelingi çok başarılı.El ve ayakları yumuşacık yapıyor ve ölü derileri ortadan kaldırıyor.Ben bu ürünü almak istemiyorum fakat aynı etkiyi nasıl sağlarım diyorsanız; Zeytinyağı ve Şekeri karıştırıp sürün! 
Ürünler için Uber Kozmetik firmasına çok teşekkür ederim.

 Essence Kozmetik ise bize Fondoten-Far Paleti ve Maskara üçlüsünü hediye etti.Benim elimde bolca maskara,fondoten ve palet bulunduğu için bu ürünleri sanırım aranızdan bir kişiye hediye edeceğim.Takipte kalın lütfen.
Essence Kozmetik çok teşekkür ederim. 


Milk Shake firmasının bu iki ürününe tüm samimiyetimle söylüyorum bayıldım.Normalde bu tarz ürünler benim saçlarımı deli gibi döküyor,ve yıpratıyor.Fakat bu iki üründe bu sorunu yaşamadım.Soldaki Saç Köpüğü-Sağdaki ise Argan Yağı
Saç köpüğü saçları hem besliyor hemde mis gibi milkshake kokusu bırakıyor,ben uyguladıktan sonra iki gün saçlarımın milk shake koktuğunu biliyorum.Detaylı bilgi almak için websitesine bakıp inceleyebilirsiniz.
Milk Shake firmasına çok teşekkür ederim.



Curegen Firması bizlere Saç dökülmesine karşı Şampuan ve Krem'i göndermiş.Ve bir de Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi.
Ürünler için Curegen firmasına çok teşekkür ederim.


Vee! Çok ilginç bir ürün olan Candela Mum.
Mum'u uzun bir süre yaktıktan sonra söndürüp sıvıyı el kremi olarak kullanabiliyorsunuz.Cildinize sürmenizi tavsiye etmiyorum çünkü yapısı ağır olduğu için sivilce çıkartabilir,yalnızca ellerinize kullanmalısınız bana kalırsa.
Candela firmasına çok teşekkür ederim.


Son olarak Etkinliklerin gözdesi Sosyopix.
Bize kendi görsellerimizden oluşan 7 mini kart 2 büyük kart üzerinde fotoğraflarımızı gönderdi.
Benim için en özel ve anlamlı bir hediye.
Sosyopix firmasına çok teşekkür ederim.

Hem bu etkinlikte bizlere sponsor olan firmalara,hemde emek veren benide bu etkinliğe davet eden sevgili İrem'e çok teşekkür ederim.

Etkinliğe katılan tüm Blogger arkadaşlarımın linklerini aşağıya bırakıyorum ;
@Truestchoice
@MakeupbyEce
@Amayuzuncokguzel
@Selinkizilkayablog
@TugceninKalemindenBlog
@Hayalikanatlar
@Blogbyaren
@Beyzaockk
@Blogbyhazel
@Blogenim

You Might Also Like

4 yorum

  1. hiç duymadığım bir kaç marka var mesela Uber ./ güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,benimde daha önce duymadığım görmediğim markalar mevcuttu.Teşekkür ederim... :)

      Sil
  2. Gule gule kullanın 😊

    YanıtlaSil

Youtube

INSTAGRAM