L'oreal Paris False Lash Superstar Maskara

Mart 03, 2016



Günaydın! Bugün sizlere uzun zamandır kullandığım L'oreal Paris False Lash Superstar Maskara'dan bahsedeceğim. Öncelikle benim bir maskara takıntılı olduğumu söyleyerek başlamak istiyorum. Bir önceki yazımda buradan okuyabilirsiniz. Bir maskaradan ne gibi beklentilerim olduğunu belirtmiştim. 

Kirpiklerim seyrek ve kısa olduğu için kolay dökülebiliyor ve zor hacim alabiliyorum. Benimle aynı derdi paylaşanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. Lafı uzatmadan maskaraya dönüyorum.



Maskara'nın ambalajı gayet kaliteli sade ve şık gözüküyor. Ben sade ve şık görünümlü ürünleri çok beğeniyorum,çift taraflı olan bu maskara 1.kısmı beyaz 2. kısmı ise maskaranın kendisi bulunuyor. 



Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim,beyaz maskara kirpikleri uzun,kıvrık ve hacim sağlamak için kullanılıyor. İlla bu bazı uygulamak için bu maskarayı kullanmanıza gerek yok bir çok markanın Maskara Bazları bulunuyor uygun fiyatlara. Yakın zamanda bununla ilgili bir yazı paylaşıyor olacağım.

Ben kimi zaman bazı ile kimi zaman bazsız kullanıyorum her iki şekilde sonuçtan memnunum. Bazı uyguladıktan sonra yaklaşık 60sn. kadar beklemeniz yeterli daha sonra baz kuruyor.

Maskara'nın fırçasını sevdim hafif kavisli olduğu için en küçük kirpiklere dahi ulaşılabilir. Her maskara'da olduğu gibi bu maskarada ilk açtığınızda epey ıslak fakat ilerleyen günlerde kendine geliyor ve bulaşma riski en aza iniyor. Kirpiklerime verdiği hacim,uzunluk ve kıvrım güzel o kıtır kıtır görünüm olmuyor kendiliğinden akma yapmıyor lakin  suya dayanıklı değil.Zaten ürününde suya dayanıklı olduğuna dair bir vaadi yok. 
Sonuç itibari ile benim memnun kaldığım bir maskara oldu. İndirimlerde alışveriş sepetinize atmanızı tavsiye ederim, memnun kalıcaksınızdır.

Ürünün indirimli fiyatı : 25tl.
İndirimsiz fiyatı: 45-46tl.


Umarım yararlı bir yazı olmuştur. Siz memnun musunuz bu maskaradan?
Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler <3


You Might Also Like

4 yorum

  1. Ben de çok severek kullanıyorum bu rimeli :))

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok seviyorum çok siyah ve hacimli gösteriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katiliyorum. Kisa kirpikliler icin bicilmis kaftan :)

      Sil

Youtube

INSTAGRAM